Yvette heeft voor Kristal Compagnie in korte tijd de volledige backoffice ingericht. Haar functie was nieuw en op diverse vlakken was de basis nog niet op orde. Yvette heeft onze bedrijfsvoering en manier van werken in zeer korte tijd eigen gemaakt en heeft ons geholpen een meer professionele backoffice neer te zetten.

Ze is heerlijk hands-on en weet van aanpakken. Ook zal Yvette haar mening over zaken betreffende de bedrijfsvoering niet onder stoelen of banken schuiven als ze heeft gevoel heeft dat iets afbreuk doet aan de kwaliteit. Yvette gaat namelijk altijd voor kwaliteit en professionaliteit.

Daarnaast heeft ze oog voor haar collega’s en het menselijk aspect van ondernemen. Kortom, eigenlijk zou ik elke onderneming een Yvette toewensen.

Arjan Hartong
Partner bij Kristal Compagnie B.V.

 

Yvette heeft veel betekend als ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad binnen onze zorgorganisatie.

Ze heeft veel kennis van de medezeggenschap, hierin heeft ze ons goed kunnen ondersteunen.
Het (werk)woord “ontzorgen” omschrijft een groot deel van haar kwaliteiten. Overzicht en afhandeling van processen/administratieve zaken zijn bij haar in goede handen.

Ook kun je rekenen op haar zorgvuldigheid en vertrouwen. Samengevat is Yvette een fijne, kundige vrouw met passie voor haar werk!

Désirée Ebbers
Voorzitter van de Ondernemingsraad 2018-2021/Stichting Vilente

 

Yvette heeft een intrinsieke drive en is als ondersteuning voor Project- en Officesupport een topper. Resultaatgericht en flexibel zonder de structuur uit het oog te verliezen.

Bovendien iemand waarvan je op aan kan met aandacht voor het teamproces.

In de periode dat ik Alliantiemanager van De Lingense Alliantie was, heeft Yvette een centrale rol vervuld en is zij een van de succesfactoren geweest bij het doen slagen van de alliantie in de (cruciale) opstartfase. SpoorOmgeving Geldermalsen (SOG) realiseert een derde spoor, perronuitbreiding & reizigerstunnel bij het station en drie onderdoorgangen.

Piet Versteden
Alliantiemanager/Projecten/De Lingense Alliantie (ProRail)

 

Ik heb Yvette leren kennen als een sterke en loyale ondersteuner bij de migratie van de bestaande ICT provider naar een nieuwe provider. Komende uit het algemeen management heeft zij zich snel ingewerkt in de wereld van ICT management. Yvette werkte vaak zelfstandig en waar nodig in nauw overleg en zorgvuldige samenwerking. Zij heeft daarbij bergen verzet, en bleek een uitstekende partner om lastige klussen mee te klaren. De stelling “Met humor worden de lastigste targets haalbaar” blijkt prima te passen bij de werkwijze van Yvette.

Ir. Menno Schrakamp
ICT Interim manager/adviseur Mediflexx

 

Yvette heeft verschillende projecten en events voor mij georganiseerd. Altijd in detail voorbereid en strak geregisseerd. Hierdoor kon snel en adequaat gereageerd worden op onverwachte zaken, waardoor de deadline nooit in gevaar kwam. Dit alles met tomeloze energie en een positieve drive. Yvette is een ontzorger van grote klasse die ik het organiseren van belangrijke projecten en events zonder aarzeling toevertrouw.

Jack van Hoof, PhD
Directeur Vinçotte Nederland

 

CARe Schadeservice is een platte organisatie met een 50 tal vestigingsmanagers in het gehele land. Alle managers rapporteerden direct aan de Algemeen Directeur. Maandelijkse managers vergaderingen en de 200 bezoeken die ik jaarlijks op locatie bracht, werden op een excellente wijze door Yvette voorbereid en opgevolgd. Waardoor zij de vertrouwenspersoon werd van de mensen in het land. Tezamen met de evenementen en diverse klanten activiteiten wist zij CARe kleur te geven.

Harde werker met het hart op de goede plaats.

Hugo Pietersz
Algemeen Directeur CARe Schadeservice B.V.
myTop support